Обадете се сега
0898794767

Меню
Меню
Втулки за джанти - какво представляват и откъде?

30.08.2021 20:36:11

Втулки за джанти - какво представляват и откъде?

Втулките за джанти са създадени да запълнят празното пространство между главината на автомобила и централния отвор на джантата. Повечето афтърмаркет производители на джанти правят своите джанти с голям централен отвор, за да пасват за повече марки и модели автомобили. Когато този централен отвор е по-голям от заводския на вашия автомобил, това води до неточност в централния отвор, което пък от своя страна води до големи вибрации.

Втулките за джанти само за афтърмаркет джанти ли са?

Въпреки че втулки за джанти се използват най-много на афтърмаркет джанти, те могат да се използват и за оригинални джанти от една марка и модел, за да се сложат на друга марка или модел, която има същият брой отвори за болтове и размер между болтовете, но по-малък централен отвор. (Пример за това са втулки за джанти за BMW, които се използват за слагане на джанти на BMW E36, BMW E46, BMW E60, BMW E34 и т.н. от BMW E39). По този начин отново се отваря хлабина между централния отвор на джантата и оригиналният на автомобила, което води до нуждата от втулки.

Втулки за джанти - какъв размер?

Най-кратко казано, се нуждаете от втулки за джанти с външен размер, колкото е централния отвор на новите джанти, които искате да сложите и вътрешен размер еднакъв с централния отвор на вашия автомобил

Втулки за джанти - как да измеря?

Най-използвания инструмент за измерване на централен отвор за втулки за джанти е шублера, тъй като се взимат вътрешни размери, които е много трудно да се вземат с точност до милиметри с рулетка или линия.

Втулки за джанти - откъде?

Ние, от Vtulki.bg, предлагаме богат асортимент от втулки за джанти за много марки и модели автомобили. Нашата специализация, както и звучи, са точно втулките за джанти. Ние сме специализиран онлайн магазин само и единствено за втулки за джанти. Ако не виждате размера, който ви трябва, то просто ни потърсете по телефона или в чата.

Коментари

Сашо
Сашо 23.08.2023 Браво, много коректни, препоръчвам!
Йовко Кирилов
Йовко Кирилов 02.06.2023 Изключително професионален екип , добри съвети и много приятно отношение към клиентите си . Пак бих поръчал от тях .
Тихомир Денков
Тихомир Денков 26.04.2023 За втори път поръчвам втулки за джанти. Много точни и коректни. Благодаря за бързата реакция.
Димитър Христов
Димитър Христов 06.02.2023 Поръчах си втулки за джанти от тук, всичко е точно, бързо и коректно.Доволен съм от тази фирма.

Остави коментар

Джанти

Статии за джанти - Vtulki.bg

Втулки за джанти - какво представляват и откъде?

Втулки за джанти - какво представляват и откъде? - Vtulki.bg

Втулките за джанти са създадени да запълнят празното пространство между главината на автомобила и централния отвор на джантата. Прочети повече... Втулките за джанти са създадени да запълнят празното пространство между главината на автомобила и централния отвор на джантата. Прочети повече... 2021-11-04T13:57:43+02:00 Втулки за джанти - какво представляват и откъде?

<p>Втулките за джанти са създадени да запълнят празното пространство между главината на автомобила и централния отвор на джантата. Повечето афтърмаркет производители на джанти правят своите джанти с голям централен отвор, за да пасват за повече марки и модели автомобили. Когато този централен отвор е по-голям от заводския на вашия автомобил, това води до неточност в централния отвор, което пък от своя страна води до големи вибрации.</p> <h2>Втулките за джанти само за афтърмаркет джанти ли са?</h2> <p>Въпреки че <a href="https://vtulki.bg/category/vtulki-za-djanti">втулки за джанти</a> се използват най-много на афтърмаркет джанти, те могат да се използват и за оригинални джанти от една марка и модел, за да се сложат на друга марка или модел, която има същият брой отвори за болтове и размер между болтовете, но по-малък централен отвор. (Пример за това са <a href="https://vtulki.bg/product/vtulki-za-djanti-74-1mm-72-6mm">втулки за джанти за BMW</a>, които се използват за слагане на джанти на BMW E36, BMW E46, BMW E60, BMW E34 и т.н. от BMW E39). По този начин отново се отваря хлабина между централния отвор на джантата и оригиналният на автомобила, което води до нуждата от втулки.</p> <h2>Втулки за джанти - какъв размер?</h2> <p>Най-кратко казано, се нуждаете от втулки за джанти с външен размер, колкото е централния отвор на новите джанти, които искате да сложите и вътрешен размер еднакъв с централния отвор на вашия автомобил</p> <h2>Втулки за джанти - как да измеря?</h2> <p>Най-използвания инструмент за измерване на централен отвор за втулки за джанти е шублера, тъй като се взимат вътрешни размери, които е много трудно да се вземат с точност до милиметри с рулетка или линия.</p> <h2>Втулки за джанти - откъде?</h2> <p>Ние, от Vtulki.bg, предлагаме богат асортимент от втулки за джанти за много марки и модели автомобили. Нашата специализация, както и звучи, са точно втулките за джанти. Ние сме специализиран онлайн магазин само и единствено за втулки за джанти. Ако не виждате размера, който ви трябва, то просто ни потърсете по телефона или в чата.</p>

, ,

Сашо Сашо

2023-08-23T12:00:17+03:00
Браво, много коректни, препоръчвам!

Йовко Кирилов Йовко Кирилов

2023-06-02T16:24:18+03:00
Изключително професионален екип , добри съвети и много приятно отношение към клиентите си . Пак бих поръчал от тях .

Тихомир Денков Тихомир Денков

2023-04-26T12:00:31+03:00
За втори път поръчвам втулки за джанти. Много точни и коректни. Благодаря за бързата реакция.

Димитър Христов Димитър Христов

2023-02-06T17:54:04+02:00
Поръчах си втулки за джанти от тук, всичко е точно, бързо и коректно.Доволен съм от тази фирма.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки