Обадете се сега
0898794767

Меню
Меню

Провери междуболтово разстояние и централен отвор на джанти в таблица по Марка/Модел/Година

Категории

Важна особеност при избора на комплект втулки за джанти или болтове за джанти е да знаете съответно централният отвор на Вашия автомобил и на новите джанти или размера на резбата на Вашия автомобил. Ежедневно получаваме запитвания за тези размери, затова Ви представяме таблица по Марка/Модел/Година, чрез която бързо и лесно да проверите Вашият централен отвор, междуболтово разстояние, размер на резбата, както и бонус от нас - стандартните размери на гумите.

Преди да поръчате Втулки за джанти

Важно е да знаете Централния отвор на главината на Вашия автомобил преди да поръчате комплект втулки за джанти, който лесно можете да проверите в таблицата за джанти и гуми, която Ви предоставяме по-горе.

Другият размер, който също е важен, е централния отвор на джантите. Как да го измерите? Централния отвор на джантите можете да измерите с помощта на шублер от вътрешната страна на джантите.

Така, например, при слагане на джанти от BMW E39 на Вашето BMW E46, се случва следното: при джанти от BMW E39 централният им отвор, измерен от вътрешната страна на джантите е 74.1мм. На Вашето BMW E46 централния отвор на главината е 72.6мм, което значи, че Ви трябват втулки за джанти 74.1/72.6мм

Преди да поръчате Болтове за джанти

Важно е да знаете размера на резбата на Вашия автомобил преди да поръчате болтове за джанти, който лесно може да проверите при таблицата за джанти и гуми, която Ви предоставяме по-горе чрез избор на Марка/Модел/Година.

Друга особеност при избора на болтове за джанти, е типът на Болта - той може да бъде Конус или Сфера, което зависи от Вашите джанти. Третата особеност е дължината на Резбата на болта - стандартна или дълги болтове за джанти.

За да Ви улесним при избора, Ви предоставяме таблица за гуми и джанти, в която ще откриете, както междуболтово разстояние, размери на стандартни гуми, така и важните размери на резбата и централния отвор на Вашия автомобил.

Сравнение на продукти